Fredag är alltid fredag (men bara då man jobbar)

Även om jag bara jobbat tre dagar den här veckan, så är det alltid lika skönt med fredag. Semester i alla ära, men en fredagen efter en arbetsvecka är nog alltid lite helig. Här blev det en extremt god fisk och skaldjursgryta (okej, bara räkor och fisk för jag tycker inte om musslor) som Peter kokade ihop. Slår mig nog ibland (okej, ganska ofta..) hur lyckligt lottad jag är som bor tillsammans med en kock som gör så fruktansvärt god mat.

image1 4

Ok, nej, bilden blev inte den vackraste men det var hur gott som helst!

Helgen som kommer bjuder på lite blandat program. Imorgon ska båda barnen på kalas, och på söndag ska vi på loppis till Adalmiinan Helmi. Tips för alla i Åbotrakten. Jag var själv där och sålde ifjol så hann inte (och ville kanske inte heller) fynda så mycket, men det såldes mycket fina saker och relativt billigt faktiskt! Och massor med folk! Sen har vi också som mål att få färdigt vägg 3/4 (fasadrenoveringen..) innan Peter åker på jobb på tisdag.. Idag har han satt upp fönsterfoder. Jag ska väl försöka måla det sista av väggen så att vi sen kan ta ner ställningarna och så småningom börja med den sista väggen. Det känns som att vi har hållit på hur länge som helst, så ska bli så skönt då det blir färdigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s