Hela sommaren på en dag

Vissa dagar är bara så lyckade. Igår var en sån dag. Hände så mycket så jag inte ens hann/orkade ta bild på allt 😉

Innan resten av familjen hade vaknat, gick jag ut bakom huset och plockade en burk med blåbär. Det är livskvalitet om något. Sen blev det god söndagsfrukost och så satt vi igång med ytterväggen som vi håller på med. Mellan varven sökte jag fram färg och penslar till barnen som har ett båtprojekt på gång. (Putsade röda fotspår från terassen fick jag också lov att göra i ett skede..)

image2 2 Kopia

Sen blev det dags att åka till loppiset i Adalmiinan Helmi. Vi kom dit ganska mot slutet så jag antar att de bästa fynden redan gått. Hittade faktiskt inget som jag skulle ha viljat ha. Men egentligen är jag ganska lättad. Behöver ju liksom inte så mycket saker.. Barnen hittade ju såklart något smått som alltid. Var sin bil, lite lego och en Nalle Puh dräkt. Peter en film.

image3 5

image4 1

image5 1

Det där skåpet (eller båda) hade vi gärna tagit med hem. Men varken de pengarna eller det utrymmet finns..

image6 1

Jag hade hoppats på att få med en ljusserie med ledlampor till mina happy lights bollar. Men det fanns bara för 50 bollar och det är kanske lite för mycket.. En orsak då bara att åka tillbaka igen vid tillfälle.

image7 1

Efter loppisen åkte vi iväg till stranden och kopplade av där en stund. Nu börjar det vara den tiden att man aldrig vet om det är sista gången för året. Men jag tror inte det om väderleksrapporten inte ljuger (som den ju nog gjort hela sommaren..)

Sen åkte vi hem och åt en god grillmiddag och lagade blåbärspaj. Sen hade det ju varit skönt att bara slappa och ta det lugnt, men vi hade bestämt att väggen skulle bli färdig idag. Så det var att bara att fixa det. Finns ju en och annan planka och batting i en byggställning så vi höll på tills det var dags att lägga barnen. Sen blev det ännu bastu som avslutning på en lyckad dag! Mysigt då det börjar vara lite mörkt på kvällarna så man kan sitta ute en stund med lite ljus. Den här gången var det lite speciellt då vi kunde se ut över den nya väggen och ingen byggställning var i vägen.

image9

Nu är det dags att inleda en ny vecka med mycket spännande innehåll. Mycket nytt. Vad har ni för er i veckan?

En reaktion till “Hela sommaren på en dag

  1. Vad härligt det låter!!! Jag kämpar på med första riktiga arbetsveckan, blir rätt långa dagar då man försöker komma tillbaka till "planera-lektioner-rytmen". Men kul är det också! Puss syster!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s