Smått kaotiskt

Oj, ni vet inte hur många blogginlägg jag har påbörjat i mitt huvud (och även några på riktigt) den senaste veckan. Då jag tänker tillbaka på veckan som gått så har jag svårt att greppa allt som hänt och att få någonslags ordning på allt känns näst intill omöjligt.

Så jag får väl försöka dra i någon tråd och se om jag får något upprett. Inget speciellt har alltså hänt, det har bara varit lite kaotiskt och jag känner att jag håller på att tappa kontrollen emellanåt.

Idag försov vi oss 1,5 h. En och en halv timme!! Eller närmare bestämt en timme och 35 minuter. Jag brukar ha väckning 5.30 för att hinna duscha, äta frukost, väcka barnen, ge frukost till barnen, packa väskor och hinna vakna i lugn och ro. För att sedan följa Max till bussen, föra Theo till dagis och sen hinna till åtta på jobb. Det blev ju totalpanik såklart då klockan visade 7.05 då jag slog upp ögonen, men på något mystiskt sätt var jag bara 15 minuter försenad till jobbet. (Jag borde alltså ha startat hemifrån kl.7.00 för att hinna med god tid) Hela dagen hänger man ju sen lite efter då man försovit sig. Usch. Inget kul alls. Men tur att vi har snälla vänner som erbjöd sig att köra Max till skolan iallafall.

image1 8

 

Det här var nu inte ett så väldigt banbrytande blogginlägg, men kanske jag kommer igång lite nu med bloggen igen iallafall. Slänger in en bild här på vårt kök en stund då det var ganska städat. Vi är väldigt nöjda med renoveringen som vi gjorde i början av året, och flytten av matbordet till köket från matsalen var också väldigt lyckad.

Med hopp om en bättre fortsättning på veckan.

 

2 reaktioner till “Smått kaotiskt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s