Svenska dagen

Så var det fredag igen! Nästan skrämmande så veckorna går.. Ett lite annorlunda veckoslut på kommande. Ikväll ska vi tillbaka till skolan och delta i försäljning av lotter på ettornas lotteri på Svenska dagen festen. Helt ärligt så är jag inte så där fruktansvärt ivrig på att åka av och an för att sälja lotter i en halv timme.. Men nog blir det säkert helt kul. Men ärligt talat så hade jag nog helst tagit en repris på mitt sköna bad som jag tog igår. Så skönt att ha badkar igen!

11849102 420027484863796 1049517477 n

 

Imorgon bär det sen av till Esbo till syster och fästman. Vi ska åka och simma och sen blir det säkert en jätte god middag 🙂 Jag ska också släpa med symaskinen, för vi ska testsy en klänning som kanske kommer att bli en prototyp till några tärnklänningar då syster ska gifta sig nästa sommar!

 

2 reaktioner till “Svenska dagen

  1. Sådär på tal om helt annat, råkade se det där om att ni funderar på hur ni ska göra med julgubben, och tänkte bara tipsa om en barnbok som heter Miljoner biljoner julgubbar, den håller jag bakom örat till den dan då våra barn börjar bli lite skeptiska.. ; )

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s