Ett steg framåt!

Idag hämtade jag hem färgen och tapeterna till barnens rum, och fick nästan bort alla tapetrester från väggen. (hade glömt hur äckliga och slemmiga uppblötta tapeter är) Imorgon åker pappan iväg på jobb igen, men jag planerar att få gavelväggen målad och de andra väggarna i tapetseringsfärdigt skick tills han kommer hem igen. Även Stringhyllan (eller om det nu är någon kopia..) ska målas bara jag bestämmer mig för färgen..

image27

Blir spännande det här! Och hoppas det blir så fint som jag föreställer mig.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s