Målat

Inte vet jag nu om ni är intresserade av mina små steg framåt med renoveringen i barnens rum, men då jag nu en gång börjat så kan jag lika gärna fortsätta.. (Lovar lite bättre bilder sen med ordentlig kamera då allt är klart..)

image34

image32

Jag fick väggen målad en gång, och det syns nog väldigt dåligt på bilden hurudan färgen är.. Men den är ljusgrå och ljusare än vad jag tänkt kanske. Men blir nog bra. Allt blir bättre än den hemska lila färgen som kom fram bakom stjärnorna..

Medan ni väntar på resultatet kan ni ju klicka in er på min gamla blogg och se hur det sett ut i barnens rum de senaste åtta åren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s