”Mitt drömjobb” på Arcada

Igår hade jag en lite annorlunda arbetsdag. Jag och min kollega packade med oss fotoutställningen ”Mitt drömjobb” och min grupp och åkte till Helsingfors och byggde upp utställningen på Arcada. Det är nu tredje gången vi bygger utställningen och det är alltid lika roligt och tar alltid längre tid än vad vi tänkt. Och fortfarande blir jag så glad av bilderna, och även om det redan är ganska länge sedande togs. Utställningen går att se fram till den 26.2 då vi åker och tar ner den igen. Här kan ni läsa mera om projektet på fotograf Camilla Hynynens gamla blogg.

image49

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s