Upphittat, bakverkstrött och sykväll

Nej, jag tänker faktiskt inte visa några bilder på fastlagsbullar. Får vi paus från diverse bakverk nu ett tag i väntan på struvorna? Eller är det på kommande några flera bakverksdagar. Det verkar ju finnas dagar för det mesta nuförtiden.. Inte för det. Åt en halv bulle på jobbet idag. God var den ju nog, men nog fick jag lite ont i magen alltid.

Men till något positivt. (Är lite trött och negativ idag..) Storebrors plånbok är upphittad och vi var idag och hämtade den i Åbo. Han är nu annars också en sån råddigogga just nu. Idag skulle de ha med laddarna till lärplattan till skolan. Jag hade satt in den i ryggsäckens lilla fack. Men han hade inte hittat den i ryggsäcken! Några bibbaböcker har vi också på villovägar och är det inte det ena så är det det andra. Suck. Men det är kanske övergående.. 

Idag får vi hem pappan igen! Fort går de här veckorna.. Och sportlov har vi ju också på kommande och jag kommer t.o.m att ha tre dagar extra ledigt. 

IMG 9687

Nu ska jag förvandla matsalen till ett syrym en stund. Fick lust att sy lite (och har dessutom några beställningar) så vi ska se vad det blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s