Utedag på jobbet

image54image55

Det var kallt och blåsigt och väldigt rökigt men då vi återvänt till jobbet efter fyra timmar ute var alla nöjda och glada. Och vi konstaterade än en gång att vi borde göra sådant här oftare. Vi promenerade till Sollidens camping och grillade korv, hade dragkamp och hoppade hopprep. Själv hoppade jag så jag tappade balansen. Men snabbt blev jag upplyft av mina hjältar. Sådana här dagar trivs jag verkligen med mitt jobb. Så fint att se hur glada alla är då vi gör något annat än sitter inne på jobbet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s