Har du inte bloggat har det inte hänt

Det är ju hur kul som helst att gänget på Sevendays postar en tygkasse till oss som inte hade möjlighet att komma på 1-års frukosten! Tack! Och så tror jag att jag inte är ensam om att tycka att det snart kunde ordnas något kul i Åbotrakten (eller varför inte Nyland) Annars kommer jag ju att vara tvungen att flytta till Vasa snart.

image56

Så, vad ska jag blogga om? Vad vill ni veta? Vad ska jag visa? Berätta om? Nu har jag fem dagar ledigt utan desto större program så har ”all” tid i värden! Men jag behöver lite hjälp för jag har lite bloggtorka just nu. Tycker att jag inte har något spännande att komma med..

2 reaktioner till “Har du inte bloggat har det inte hänt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s