Skottdagen och ett sammandrag av februari

Nu känns det skönt att det byter månad imorgon. Härligt väder har det varit idag, men vi har ugglat här inne. Barnen snoriga och hostiga och pappan på vift, så jag fick stanna hemma idag. Jag vet inte om det är ljuset, eller vad det är men jag är så trött just nu. Går omkring med en olustig känsla av otillräcklighet hela tiden. Orkar inte ta tag i saker, även om jag ju gör en del såklart. Hoppas ny månad och ännu mera ljus hjälper till med det. 

image71

I februari har vi bl.a renoverat, varit sjuka, jag har sytt massor, gått på inredningsmässa, fyndat på loppis, varit i Ekenäs, städat, blivit filmad, firat sportlov och trots diverse sjukor så har jag umgåtts mera med familjen denna månaden än på länge.

 

 

6 reaktioner till “Skottdagen och ett sammandrag av februari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s