Marsutmaning!

Jag tänkte köra igång med en syutmaning nu i mars. Då månaden är slut ska jag ha sytt ihop 31 färdiga plagg (minst). Både nypåbörjade och färdigställda halvfärdiga plagg räknas. För den delen så behöver det inte vara plagg heller utan vad som helst som är sytt.

Idag är det ju 3.3 så tre plagg borde vara klara. Och det har jag fixat! Först ut är ett par byxor och en mössa som en kollega beställde som namngivningspresent. Idag har jag också sytt något till en kollega men tar bild då det är lite ljusare imorgon.

image2

Idag fick jag hem lite tyg till en par beställningar som jag tänkt sy ihop under veckoslutet. Så alla 31 plagg/grejer blir inte kvar här i huset.

image3

Delta gärna i utmaningen du också om du har lust!

4 reaktioner till “Marsutmaning!

  1. Ambitiöst! Jag antar utmaningen i egen modifierad version. Få klart ett plagg under mars månad 🙂 Jag har hittills bara sytt mössor. Men månne det inte borde går att sy något lite krångligare än det också 🙂 Jag tänker tights till Lillasyster eller kanske en klänning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s