Målat

Vet ni, jag har faktiskt inte sytt idag! Men jag har gjort allt möjligt annat istället (och det blir alltid mycket mindre sömnad då pappan är hemma) Jag har bl.a målat Stringhyllan till barnens rum. Eller hyllan som jag köpte som Stringhylla men som jag tror att är fejk. Ful lackad furu var en iallafall och gulnad plast. Så nu blev den matt svart och såå snygg! Hoppas på att få upp den i början av veckan!

image13image14

Visar mera sen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s