En annorlunda arbetsdag imorgon

Igår fick vi pappan hem igen. Den där första kvällen brukar jag ibland passa på att utnyttja då jag inte är ensam med barnen. Vettigt hade kanske varit att gå ut och gå eller träna eller handla ostört eller något sådant som är lättare att göra utan barn, men idag kände jag bara att jag behöver vila. Så efter middagen la jag mig i sängen och läste en stund och det tog inte länge innan jag sov. Lite på två timmar.. Vaknade då det började vankas kvällsmål i nedre våningen och barnen var något på övervarv.. Så skönt med en annan vuxen i huset och att bara kunna ligga kvar en stund till och följa skvattrandet på avstånd..

Efter en så här lång kvällstupplur är det lite trögt att komma igång, och sen kommer jag säkert inte att få sömn ikväll.. Men jag behövde nog vila för att samla krafter för morgondagen.

Imorgon har jag en annorlunda arbetsdag då vi är i köpcentret Skanssi hela dagen och deltar med bl.a modevisning och försäljning av våra produkter. Packade bilen full på jobbet idag så kommer att vara där hela dagen. Tillställningen håller på 12.30-19.00 men försäljningen börjar redan kl.10.00. Modevisningen är kl.13.30. Kom gärna dit om du har vägarna förbi! Läs mera om programmet här.

 

image26

One thought on “En annorlunda arbetsdag imorgon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s