Skolstart

Så var skolan gång igen och storebror började tvåan! Undrar hur länge det kommer att ta för mig att fatta det då jag inte kommer att ha något att göra till skolan före det är föräldramöte den 1.9..

 

image35

 

Wilmameddelandena rullar in, info om det ena och det andra, lärplattor och anmälningar till det tredje och det fjärde… Föräldramöte och grillkväll. Ny lärare och idag ska pojkarna åka buss till och från skolan. Spännande! Tur att vi har pappan hemma iallafall ännu ett tag..

 

Och tur att vi nu är gamla i gamet och redan gjort allt detta en gång. Känns väldigt skönt faktiskt att inte ha så mycket nytt denna höst. Förra hösten var det både nytt med att plötsligt ha ett skolbarn och lillebror började ju också på ett nytt dagis. Men han får vara ledig ännu i två veckor så vi tar lite i taget.

 

Och jag måste säga att jag verkligen börjar uppskatta mina bloggstunder i bussen. I bussen kan/hinner jag tänka (kanske för mycket ibland) och fast jag kanske inte alltid publicerar allt jag skriver så planerar jag ändå en del. Skönt att vara tillbaka i bloggvardagen igen.

4 reaktioner till “Skolstart

    1. Av någon orsak kan jag titta på telefonen utan att börja må illa på morgonen. Bok kan jag inte läsa och på eftermiddagen då jag ofta är trött är det också sämre.

      Gilla

  1. Och det verkar som om du kommit i kapp med tiden i din "bloggvardag". Hela sommaren har du fortsatt att vara en 34-årig tvåbarnsmamma, fast du visst fyllde år i början av juni 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s