Skolstart

Så var skolan gång igen och storebror började tvåan! Undrar hur länge det kommer att ta för mig att fatta det då jag inte kommer att ha något att göra till skolan före det är föräldramöte den 1.9..

 

image35

 

Wilmameddelandena rullar in, info om det ena och det andra, lärplattor och anmälningar till det tredje och det fjärde… Föräldramöte och grillkväll. Ny lärare och idag ska pojkarna åka buss till och från skolan. Spännande! Tur att vi har pappan hemma iallafall ännu ett tag..

 

Och tur att vi nu är gamla i gamet och redan gjort allt detta en gång. Känns väldigt skönt faktiskt att inte ha så mycket nytt denna höst. Förra hösten var det både nytt med att plötsligt ha ett skolbarn och lillebror började ju också på ett nytt dagis. Men han får vara ledig ännu i två veckor så vi tar lite i taget.

 

Och jag måste säga att jag verkligen börjar uppskatta mina bloggstunder i bussen. I bussen kan/hinner jag tänka (kanske för mycket ibland) och fast jag kanske inte alltid publicerar allt jag skriver så planerar jag ändå en del. Skönt att vara tillbaka i bloggvardagen igen.

4 thoughts on “Skolstart

    1. Av någon orsak kan jag titta på telefonen utan att börja må illa på morgonen. Bok kan jag inte läsa och på eftermiddagen då jag ofta är trött är det också sämre.

      Like

  1. Och det verkar som om du kommit i kapp med tiden i din "bloggvardag". Hela sommaren har du fortsatt att vara en 34-årig tvåbarnsmamma, fast du visst fyllde år i början av juni 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s