Nyplanterat

Jag hade egentligen tänkt skriva något helt annat, men jag vill inte riktigt hitta de rätta orden och inspirationen, så jag bjuder på en bild istället. Igår hade storebror en kompis på besök, och hans mamma hämtade blommorna ni ser här OCH två buketter med rosor då hon hämtade hem pojken. Hon jobbar på en blomsteraffär så det förklarar ju lite saken. Men gissa om jag blev glad, för örterna som vi haft här började se lite ledsna ut..

 

image61

Och lite stolt över mig själv också då jag lyckades plantera dom direkt fast jag höll på att blåsa bort..

Så var en helg slut igen. Veckorna går så otroligt fort. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s