Sex & Phone & Rock & Roll

Tack för era svar gällande min fråga igår! Roligt att för en gångs skull få lite kommentarer här på bloggen och att flera också med gillaknappen uttryckte sin åsikt på facebook. Vad skulle ni alltså klara er utan ett år om ni måste välja? Telefon, Tv, Bil, Sex, Alkohol eller Musik?

 

Ni som svarade har har tydligen inget problem med att klara er utan tv eller alkohol. Bra så. Bil var det också några som skulle klara sig utan, medan telefon, sex (okej det var en som skulle ha överlevt) och musik är tydligen viktigt i era liv. Inte så förvånad. Några tryckte nog på gillaknappen som betyder telefon, men jag tolkade den gillningen kanske mera som en gillning av inlägget? Var inte många iallafall.

 

Först då någon började ”gråta” (alltså gillade med emojin som fäller en tår som betyder att man skulle klara sig utan alkohol) så förstod jag inte varför någon tyckte att det var ett så sorgligt inlägg. Det händer sällan att folk ”gråter” åt mina inlägg. Men sen fattade jag ju att det var svar på min fråga. 🙂

 

Hej, roligt att ni engagerade er!

2 reaktioner till “Sex & Phone & Rock & Roll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s