Tur att hon inte vann!

Jag har sen början med iver följt med Saara Aaltos saga i X-factor UK. Jag började med att se några inslag på telefonen, sen avancerade jag till att se klipp på datorn. Då hon fortsatte att gå vidare så lärde jag mig att vi har en sladd som man kan koppla datorn till tv:n med och då började jag se programmet live via Filmon. Sen fattade ju SUB att de också skulle visa programet live och då var det ju mera på riktigt. 

 

Då det blev klart att Matt vann hela tävlingen (alldeles för sent igår kväll) så var min första reaktion: NEEEJ! Men efter att jag sovit en natt så fattade jag att det var ju egentligen det bästa som kunde hända. Att sitta fast i X-factor-fällan kanske ger dig en karriär, men förmodligen en ganska kort en. Det hade kanske inte hänt i Saaras fall, men jag tror iallafall att hon nu kommer att ha möjlighet att gå sin egen väg, och hela världen känner väl redan till henne vid det här laget så att slå igenom kommer hon nog inte att ha problem med.

 

Själv var jag inte alls speciellt förtjust i Saara tidigare, men nu gillar jag henne starkt och tror att det mycket beror på hennes tacksamhet till röstarna och hennes positiva aktivitet på sociala medier, förutom hennes talang och ombytlighet såklart.

 

Jag väntar med spänning på vad som kommer att hända nu! Den positiva reklam som hon har gjort för Finland kunde omöjligt ha kommit någon annanstans ifrån. Och där kan jag verkligen inte förstå hur hatarna orkar klaga på henne. Att en och annan plötsligt vet att det finns en plats som Finland, dit det går att åka behövs ju verkligen för Finland just nu. 

 

Få gånger kan man känna sig stolt för att komma från Finland, men Saara har iallafall visat att Finland också kan i den stora världen.

 

Så vad ska jag nu se fram emot på lördagskvällarna? (förutom julafton och nyårsafton då såklart)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s