Varierande detaljer

Ni som följer mig på Instagram vet att vi håller på med en köksrenovering just nu. Det är så mycket beslut som ska göras (och jag ska berätta mera om allt om köket vid tillfälle) men nu vill jag bara visa att jag skaffade VARIERA besticklådor idag fast jag egentligen hade tänkt köpa de i plast.. Men mitt Ikeasällskap övertygade mig och är nog så nöjd fast skåpen tills vidare står mitt i vardagsrummet..

 

IMG 1961

 

För nog är det ju insidan som räknas eller hur?

 

IMG 1951

 

Och vips hade vi trollat bort en dörr och skapat utrymme för mera förvaring och arbetsyta. Så här ser det ut just nu och kommer det att se ut ungefär en vecka framåt eftersom pappan igår åkte på jobb igen. Men sen om en vecka ska det nog hända grejer! Mycket har hänt redan men det är mest sådant som inte syns..

 

Hoppas ni vill följa med vår renovering!

2 reaktioner till “Varierande detaljer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s