Vad ska min bloggjulkalender innehålla?

Kul! Ni var iallafall några som önskade en julkalender! Vad roligt!

Är det något speciellt ni önskar mera av? Jag antar att det hade blivit en mera enhetlig julkalender med bara ett tema, men det där att hålla sig till en sak är inte riktigt min grej.. Så det får nog bli lite av några av mina intresseområden. Enkla pysel, praktiska tips och några recept.

Så någon röd tråd blir det inte, men om ni önskar se något extra så har ni chansen att önska nu! Jag har nämligen tänkt fixa allt klart före den 1.12 så kan jag njuta lika mycket av min egen julkalender som ni sen i december.

Jag kommer inte heller att uppfinna julet (eller julen hehe) på nytt, utan plocka lite av mina favoriter som jag genom åren hittat på nätet, i böcker och sånt som är välbeprövat. Mina favoriter helt enkelt.

Nu ska jag bara göra upp en plan och se hur jag ska hinna göra 24 inlägg med vettigt innehåll, bilder tagna i dagsljus och kanske t.o.m en och annan tutorial. Kanske det blir film också! Oj, det kanske blir bråttom..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s